REKTÖRLÜK 100 YIL MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLEDİK

1915-2015 100.Yıla armağan edilen akademik ve idari personel dönük Masa Tenisi turnuvası Bölü Başkanlığımız tarafından düzenlenmiştir.

11 ARALIK 2015

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

REKTÖRLÜK 100.YIL MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Beden Eğitimi Spor Bölümünün düzenlediği 100.Yıl Rektörlük Masa Tenisi Turnuvası 11 Aralık 2015 günü Bölüm Başkanlığımız Spor Salonunda  gerçekleştirildi.

Akademik ve İdari personele yönelik organize edilen turnuva Çanakkale Deniz Zaferinin 100.yılına armağan edilmiştir.

ÇOMÜ personelinden 32 sporcunun dört grup halinde kıran kırana oynadığı 36 karşılaşmanın sonunda dereceye girenler belirlendi. Kurum içi birlik beraberlik, aidiyet duygusunu geliştirmek için gerçekleştirilen ve 36 müsabakadan oluşan turnuvaya toplam 32 sporcu katıldı.

Birinciliği Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden Okutman Nabi Özkan alırken aynı bölümden şube müdürü Ersin Cengizoğlu ikinci, Sağlık Yüksekokulundan Araştırma Görevlisi Hüseyin Koçak üçüncü oldu.

100. Yıl anısına turnuvaya katılan tüm sporculara anı madalyası armağan edilirken, ilk üçe giren sporculara kupaları turnuvayı düzenleyen Rektörlük Beden Eğitim ve Sor Bölümü Başkanı Okutman Deniz Ünver tarafından verildi.