ÇOMÜ ÇANAKKALE YÖRESİ KÜLTÜREL DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Çanakkale Tarihini ve Kültürünü yansıtan Çanakkale Yöresi Halk Oyunları Çalışmaları Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanlığı ve Halk Oyunları Topluluğu işbirliği ile devam etmektedir. 2017 2018 güz dönemi son çalışması 26 Aralık 2017 salı günü tamamlandı. ÇOMÜ'de her yıl yaklaşık 300 gence Çanakkale Yöresi Halk Oyunları eğitimi verilmektedir.

ÇOMÜ ÇANAKKALE YÖRESİ KÜLTÜREL DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Çanakkale tarihini ve kültürünü yansıtan Çanakkale Yöresi Halk Oyunları çalışmaları Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanlığı ve Halk Oyunları Topluluğu işbirliği ile devam etmektedir. ÇOMÜ'de her yıl yaklaşık 300 gence Çanakkale Yöresi Halk Oyunları eğitimi verilmektedir.ÇOMÜ Akademik çalışmaların yanı sıra bulunduğu toprakların tarihi ve kültürel değerlerinin derlenmesi eğitimi ve öğretimi hususunda da çalışmalarına devam etmektedir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğunun  21 Aralık 2017 tarihinde Çanakkale Kalenin Sesi Gazetesinde çıkan ropörtajını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz: