GELİBOLU MARATONUNA KATILDIK

İlk kez düzenlenen Gelibolu Maratonuna Bölüm Başkanlığımızda eğitim gören öğrencilerimizle beraber katıldık.

04 EKİM 2015

TURKCELL GELİBOLU MARATONU

Rektörümüz Prof. Dr. Yücel ACER’ in ve hanımefendinin bizzat katıldığı maratona, Bölüm Başkanlığımız Beden Eğitimi ve Spor eğitimi gören 215 öğrenci ile destek vermiştir. Öğrencilerimizle birlikte Bölüm Başkanımız, maratona katılarak, üniversitemizi temsil etmişlerdir.

Ödül töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ÇOMÜ’nün bu yıl ilk kez düzenlenen bu maratona keyifle destek verdiğini kaydederek “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 46 bin öğrencisi ve 3 bine yakın çalışanıyla Gelibolu Maratonu ismini duyduğu andan beri gerçekten büyük bir heyecan yaşıyor. Bunun sebebi maratonun azim, çaba, inanma gibi değerleri temsil etmesi. Bu anlamda Çanakkale Zaferi’ne en iyi uyan faaliyetlerin başında gelmesi gerekir çünkü Çanakkale Zaferi azmin, çabanın ve inanmanın bir sonucu olmuştur. Bu bağlamda biz ÇOMÜ olarak bu yıl 1.si yapılan faaliyetin daim kılınmasını canı yürekten istiyoruz. Üniversite olarak elimizden gelen katkıyı yapıyoruz ve bundan sonra da yapacağız. Bu değerli faaliyeti organize eden işadamlarına ve bunu himaye eden sayın Valimize üniversitemiz adına teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl 2.sinde ve sonrasında hep beraber burada olmak istiyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyoruz. “ dedi.