BİSİKLET PARKURU KURULUYOR

Bölüm Başkanlığımız,Rektörlüğümüzün talimatları gereğince Terzioğlu Yerleşkesi içerisinde, bisiklet parkuru oluşturmak,bisiklete binme tekniklerini öğretmek ve ücretsiz bisiklet kullanımı ile ilgili çalışmalara başladı.

Rektörlüğümüz tarafından düzenlenen törende, Bölüm Başkanımız Deniz ÜNVER bisikletleri teslim aldı.Üniversitemizin içinde öğrencilerimizin ve personelimizin boş zamanlarında kullanmaları için ücretsiz olarak hizmet verecek bisikletlerimiz salona geldi.Salonumuz önünde ücretsiz kullanımı sağlayacak bir bisiklet durağı ve parkur oluşturma çalışmalarına hız verildi

Bölüm Başkanımız Deniz Ünver yaptığı açıklamada; "Rektörümüz Prof.Dr. Yücel Acer'in spor yapan bir kampüs projeleri içerisinde bulunan bisiklet parkuru ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması kapsamında,rektörümüzün talimatı ile bisikletlerimizin mümkün oldukça herkese ulaşmasını sağlayacak bir düzeni hazırlıyoruz.ÇOMÜ'de spor yapan öğrenci ve personeli görmek bizleri son derece mutlu edecektir" dedi.